Sve sto vas zanima o glumici Bethany Joy nalazi se upravo ovdje....


  Bethany u seriji " One Tree Hill"

  Delite
  avatar
  Haley J. Scott
  Admin

  Broj poruka : 52
  Datum upisa : 05.06.2010
  Godina : 23
  Lokacija : Tree Hill

  Bethany u seriji " One Tree Hill"

  Počalji  Haley J. Scott taj Sub Jun 05, 2010 2:34 pm

  Tree Hill (eng.: One Tree Hill) je američka tinejdžerska dramska serija, redatelja Marka Schwahna, koja je premijerno prikazana 23. rujna 2003. na WB TV-mreži.[1] Nakon treće sezone serije, "WB" se spojila sa "UPN"-om u "CW" televiziju, i od 27. rujna 2006. mreža je službeno emitira u SAD-u. Od 25. veljače 2009., CW je obnovio seriju za sedmu sezonu.[2] Radnja serije se događa u fiktivnom gradu Tree Hill u Sjevernoj Karolini i izvorno prati živote dva polubrata, Lucasa Scotta (Chad Michael Murray) i Nathana Scotta (James Lafferty). Njihov odnos se razvija od bezdušnog neprijatelja, bratske brige, košarke, romance sa ženskim likovima, koje su značajni likovi unutar serije. Prve četiri sezone, serija se bazira na likove u srednjoj školi. S početkom pete sezone, Schwahn je odlučio preskočiti vremenski četiri godine, te likovi pokazuju svoje živote nakon fakulteta. Sedma sezona će se kretati jednu godinu u budućnosti.[3]
  Serija je započinjala pjesmom "I Don't Wanna Be" od Gavin DeGrawa, koja svira u pozadini. Tema je ukinuta u petoj sezoni, a krediti su se sastojali samo od naslova napisanog na crnoj podlozi. Serija je snimljena u Wilmingtonu, Sjeverna Karolina od strane EUE/Screen Gems studija.
  Show je dobio prosječne ocjene, dok je druga sezona najbolje ocijenjena, sa oko 4,3 milijuna gledatelja tjedno, a osvojila je i "Teen Choice" nagradu.[4] Glavni protagonisti serije, Chad Michael Murray i Hilarie Burton su otišli u sedmoj sezoni.

  Bethany Joy Galeotti kao Haley James Scott. Lucasova najbolja prijateljica, Nathanova supruga i Jamieva majka. Ona se udaje za Nathana u prvoj sezoni, obnavlja svoje zavjete s njim u trećoj sezoni, a u sezoni četvrtoj rađa sina, imena James Lucas Scott. U drugoj sezoni, ona ima veliku priliku za karijeru, stvaranje glazbe pomoću Chrisa Kellera. Ona odlazi na turneju, Nathana ostavljajući iza sebe. Početkom sezone, Nathan i Haley imaju upitan odnos, ali na kraju će prevladati te poteškoće. U trećoj sezoni, na zahtjev Brooke, ona postaje navijačica. U četvrtoj sezoni ona je udarena automobilom kojeg je vozio Dante. Ona je trudna u to vrijeme, ali srećom, Haley i njezino nerođeno dijete su preživjeli. U petoj sezoni, kao i balansiranje uloge supruge i majke, ona je profesorica engleskog jezika u Tree Hill školi, te je također planira glazbeni povratak. U petoj sezoni ona jako pokušava pomoći studentu, Quentinu. Ona tada podržava Nathanovu strast za košarku, i smiruje ga. Kasnije, ona i Nathan razmišljaju o selidbi.

   Sada je Sre Dec 19, 2018 7:38 am